Wat je eet als vegan

Wat je eet als vegan - Patat van pastinaak

Nee, je eet niet alleen sla! Of salade! En je wacht niet onder een boom tot er een noot of een appel uit is gevallen. Dat is een fruitariĆ«r šŸ˜€

Het is zeer gevarieerd wat je eet als vegan

Al eet je geen vlees, kip, vis, eieren, melk, kaas, melkproducten, gelatine en honing, er blijft nog genoeg over om elke dag een feestmaal mee op tafel te toveren. Recepten om je tafelgenoten te verrassen vind je hier.