Vegan groentewrap Kindvriendelijk

Kindvriendelijke Vegan groentewrap met een overload aan groenten - Vegan Homemade 

Hoe krijg je een slechte groente-eter aan de groente? Nou, met de vegan groentewrap!

Neem een tortilla. Gooi er een berg groente op en noem het thuis de “een bekende keten die broodjes verkoopt”-wrap en de wrap gaat erin als koek. We hebben er thuis dus een naam voor die ik niet zal vermelden op internet, aangezien ik niet een proces aan mijn broek wil hebben. Want die ga ik verliezen en dat zal me dan aardig wat centen kosten. Dus krijg je hier het recept voor een bijzondere wrap waar je zelf de naam bij mag bedenken: de kindvriendelijke wrap, de vegan groentewrap, de vleesvrije groenterol, de avocado-klapper, wees maar lekker creatief!
Met de groenten die ik op de wrap heb gedaan, kun je natuurlijk ook variƫren. Het is geen wet van Meden en Perzen (raar gezegde eigenlijk), dat uitsluitend deze combinatie er ingedraaid moet worden.

Vegan Groentewrap; het recept

Wat heb je nodig voor 1 persoon?

Een tortilla, een halve rijpe geprakte avocado, een schoongemaakte winterwortel, een kwart schoon gemaakte komkommer, een halve (rode) ui in halve ringen, een halve roma-tomaat in plakken, 4 (kalamata-)olijven in schijfjes, een eetlepel fijngesneden jalapeno-peper uit een potje en een berg schone sla. Gescheurd als het kropsla is en in repen als het ijsbergsla is en als het veldsla is hoef je er verder niets mee te doen!

Hoe maak je het?

Leg de tortilla plat op een bord en smeer de avocado op een helft van de tortilla. Met een dunschiller de gewenste hoeveelheid van de wortel snijden en in het midden van de tortilla leggen. Doe dit ook bij de komkommer. Leg hierop de uien en tomaten. Bestrooi met olijven en pepertjes. Bedek het geheel met de sla en rol op als een sushi rol.

Door midden snijden en serveren.

Een ander recept die het goed doet bij kinderen en waar je flink wat groenten naar binnen kunt werken is de vegan bruschette met tomatensalsa

Samengevat
recipe image
Naam recept
Vegan groentewrap Kindvriendelijk
Naam auteur
Online gezet op
Voorbereiding
Duur totaal
Review
51star1star1star1star1star Based on 5 Review(s)