SCHOONMAAKTIPS VOOR LIJF EN HUIS

SCHOONMAAKTIPS VOOR LIJF EN HUIS VOOR EEN MOOIERE WERELD VOOR JOUW KIND EN DE DIEREN

Schoonmaken met natuurlijke producten is ongetwijfeld mogelijk. Je moet alleen wel ontzettend zoeken.

Vele middelen werken helemaal niet en andere middelen deels. En sommigen zijn de ontdekking van de eeuw!

Na een paar mislukte pogingen heb ik besloten op deze pagina schoonmaaktips voor lijf en huis te delen en dan heel eerlijk te zeggen of het werkt of niet, of je veel tijd er mee kwijt bent of niet, of een aanpassing helpt of niet en of het eigenlijk wel als schoonmaaktip in de wereld had mogen komen. Want dat is wat we allemaal willen weten. Of die paar wondermiddelen ook daadwerkelijk wondermiddelen zijn. Voor schone ovens zullen alle middeltjes werken, maar wat als jij een kok bent die 3x daags er wat in heeft staan en na een maand geen enkel plekje onbevlekt is?

Waar vind ik schoonmaaktips voor lijf en huis?

Ik struin daarom het hele internet af naar mogelijke gezonde oplossingen die bijdragen aan een leefomgeving die over talloze jaren misschien zelfs weer mooier is dan nu. Want ook ik ben niet vrij van zonden. Ook al koop ik vrijwel altijd biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en vegan shampoo en bodylotion, er wil nog wel eens een flesje tussendoor glippen die het minder goed met het milieu voorheeft. Producten van Wella koop ik dan weer niet, omdat ik ooit een documentaire heb gezien van hun fabriek in Rusland die het water lozen in een aangrenzend meer, waar geen vis meer in kan leven. Awareness, oftewel confrontatie, werkt toch vaak wel het best in mijn geval.

Pogingen om het leven dier- en milieuvriendelijk in te vullen vind je op deze pagina. Is er iets wat je al even plaagt, maar waar je niet aan toe komt om het te testen? Of vertrouw je het niet helemaal en zie je het liever een ander eerst proberen? Via info@homemade.nl hoor ik dat graag van je!

 

 natuurlijke luchtverfrisser met Natron - vegan homemade - schoonmaaktips voor lijf en huis
 Natuurlijke luchtverfrisser